Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-05-03@09:04:06 GMT

یک زلزله و ۹ پس لرزه در تبریز

تاریخ انتشار: ۱۸ خرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۱۶۱۰۰۱

یک زلزله و ۹ پس لرزه در تبریز

رئیس سازمان مدیریت بحران کشور با تشریح آخرین وضعیت مناطق متاثر از زلزله در تبریز، اعلام کرد هیچ مورد خسارت ناشی از زمین لرزه گزارش نشده است.

به گزارش ایمنا، اسماعیل نجار درباره آخرین وضعیت شهر تبریز و دیگر مناطق متأثر از زلزله بامداد امروز در استان آذربایجان شرقی گفت: در ساعت ۳:۱۳ بامداد امروز زلزله‌ای به بزرگی ۴.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۲ ریشتر در عمق هشت کیلومتری زمین تبریز را لرزاند که بلافاصله بلافاصله تیم‌های ارزیاب به منطقه اعزام شدند و نتایج بررسی‌های آنان نشان داد که خسارتی در پی این زلزله رخ نداده است.

وی با بیان اینکه اعضای ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران استان آذربایجان شرقی و به خصوص شهرهای تبریز و شبستر به حالت آماده‌باش درآمدند، افزود: هلال احمر، اورژانس، آتش نشانی، نیروی انتظامی و … از جمله این دستگاه‌ها بودند که همچنان نیز از آماده‌باش بیشتری برخوردار هستند.

رئیس سازمان مدیریت بحران کشور را با بیان اینکه می‌توان گفت که زلزله بامدادی در تبریز به خیر گذشته است، ادامه داد: پس از اولین زلزله، ۹ لرزه دیگر نیز در همین محدوده از سوی مرکز ژئوفیزیک به ثبت رسیده که بزرگترین آن ۴ ریشتر بوده و در ساعت ۷:۴۴ صبح امروز رخ داد.

نجار در خصوص آمادگی مردم، گفت: مردم همیشه باید برای مقابله حوادثی نظیر زلزله آماده باشند وقتی صحبت از آموزش‌های قبل از زلزله می‌شود منظور ارتقای همین آمادگی‌هاست. اما نباید بترسند یا اختلالی در روند زندگیشان به وجود بیاید.

منبع: ایسنا

کد خبر 499199

منبع: ایمنا

کلیدواژه: زلزله تبریز نقاط زلزله خیز خسارت زلزله در تبریز آخرین اخبار زلزله مناطق زلزله زده خسارت زلزله شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۱۶۱۰۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حل بحران سالمندی جمعیت، عزم ملی را می‌طلبد

ایسنا/آذربایجان شرقی رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز اعلام کرد: مقابله با سالمندی جمعیت در کشور نیازمند عزم ملی و حضور تمامی دستگاه‌های اجرایی کشور و همچنین مردم در صحنه است.

 بهمن نقی پور در دوازدهمین جلسه قرارگاه جوانی جمعیت ضمن تاکید بر لزوم همکاری نزدیک رسانه ملی در موضوع جوانی جمعیت و مقابله با بحران سالمندی در کشور اظهار کرد: مقابله با سالمندی جمعیت در کشور نیازمند عزم ملی و حضور تمامی دستگاه‌های اجرایی کشور و همچنین مردم در صحنه است و تنها با عزم ملی می‌توان بر این بحران غلبه کرد.

وی افزود: همه ما موظف هستیم که مسئولانه به این موضوع نگاه کنیم و آن را تکلیف اخلاقی، شرعی و قانونی خود بدانیم هرکس در هر جایگاه و منصبی که هست باید وظیفه خود را در این خصوص انجام دهد و نباید کم کاری دیگران را دلیلی بر عدم تلاش خود بدانیم چرا که اگر اینگونه به موضوع نگاه نکنیم کارها درست پیش نمی‌رود و این ما هستیم که باید جلوی بحران جمعیتی در کشور خود را بگیریم.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز در بخش دیگری از سخنان خود با تاکید بر اهمیت فضای مجازی در جامعه امروزی و لزوم توجه به این ظرفیت در خصوص تبلیغات جوانی جمعیت گفت: امروزه دیگر ذائقه جوانان عوض شده است و بیشتر از هر چیزی با فضای مجازی ارتباط دارند و ما نیز باید از این فضا استفاده کنیم و بحث نگرانی‌های جمعیتی و کارهایی را که باید بکنیم از طریق این رسانه مجازی به جوانان آموزش دهیم و آن‌ها را ترغیب به ازدواج، فرزندآوری و مقابله با سالمندی جمعیت کنیم.

به گزارش ایسنا، به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تبریز، قرارگاه حمایت از خانواده و جوانی جمعیت در سراسر کشور و به منظور تصمیم‌گیری و انجام اقدامات لازم و به موقع در خصوص بحث سالمندی کشور و نیاز جامعه به فرزندآوری و به تبع آن در وزارت بهداشت به عنوان یکی از وزارتخانه‌های کلیدی و دخیل در این خصوص و در کلیه استان‌ها و دانشگاه‌های علوم پزشکی تشکیل شده است و در دانشگاه علوم پزشکی تبریز نیز جلسات آن به صورت ماهانه تاکنون برگزار شده است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • مدیریت بحران زنجان در حالت آماده‌ باش
  • زلزله این استان را لرزاند
  • زمین لرزه فاریاب خسارتی نداشت
  • زلزله چهار وهفت دهم ریشتری درفاریاب
  • زمین لرزه ۴.۷ ریشتری در فاریاب استان کرمان
  • وقوع زمین لرزه ای به قدرت ۴.۶ ریشتر در سیرچ کرمان
  • وقوع زلزله در سیرج / کرمان لرزید
  • ارزیابی مناطق متاثر از زمین لرزه سیرچ/ خسارتی گزارش نشد
  • جزییات زلزله ۴.۶ ریشتری در کرمان
  • حل بحران سالمندی جمعیت، عزم ملی را می‌طلبد